L’ESPAI DE CREACIÓ ENTORNS ACULL L’OBRA DE LA DISSENYADORA DE PRODUCTE MARTA TORRENT

La creadora de producte i e-maker Marta Torrent ha estat aquest mes d’agost a l’espai de creació Entorns, a Mussa. Ha desenvolupat el projecte d’elaboració d’una làmpada a partir de materials reciclats de la deixalleria de la Seu.

L’Espai de Creació i residència artística Entorns, al poble de Mussa, ha acollit durant aquest mes d’agost a la dissenyadora de producte e-maker Marta Torrent. A partir d’una beca de col·laboració, l’artista ha elaborat una làmpada a través de materials reciclats.

Aquest dimecres Torrent ha tingut l’oportunitat d’explicar el procés de creació del seu producte així com ensenyar-ne la peça resultant, que es quedarà a l’espai de creació.

Un dels objectius de la iniciativa de Farràs és intentar que els artistes estableixin un vincle amb el territori, alhora que oferir-los l’espai, les eines i els recursos per a que aquests puguin desenvolupar el seu projecte. El passat mes de juliol, Entorns va acollir un altre artista, Vicent Orts, qui va elaborar dues taules partint de bigues i taulers rescatats de cases antigues i inspirant-se en els processos de reparació i reconstrucció que utilitzen els pagesos. 

Parlen al vídeo: 

MARTA TORRENT, DISSENYADORA DE PRODUCTE  E-MAKER

MARAGDA FARRÀS, CREADORA D’ENTORNS