ELS DOLÇOS NADALENCS TANQUEN LA TERCERA EDICIÓ DEL CICLE TASTET D’OFICIS
Més de 120 persones han participat en la tercera edició del cicle Tastet d’Oficis, impulsat per la Fundació Planes Corts, que ha tancat amb un taller de dolços de Nadal.
La Fundació Planes Corts tanca la tercera edició del Tastet d’Oficis que ha programat deu sessions aquest 2025. La proposta ha inclòs tallers de cuina de bolets, elaboració de formatge, tècnica fotogràfica o creació de podcast, entre altres àmbits. La darrera proposta, amb una desena de participants, ha tingut lloc a la fleca Ca la Xata, on els dolços nadalencs han estat els protagonistes.
En total més de 120 persones han pres part del cicle, que s’impulsa entre Estamariu i Bescaran, amb l’objectiu de donar a conèixer oficis que permetin viure i treballar a rural, però també promoure la sobirana i fer valer la cultura, la natura i les possibilitats del territori.
La Fundació ja prepara la quarta edició del cicle que comptarà amb una desena de propostes el 2026.
Parlen al vídeo:
LURDES UBACH, PARTICIPANT
MONTSE FERRER, DIRECTORA FUNDACIÓ PLANES CORTS


