ELS HOTELERS CERDANS PREPAREN UNA TROBADA PER POSAR EN COMÚ ELS PROBLEMES DEL SECTOR

ELS HOTELERS CERDANS PREPAREN UNA TROBADA PER POSAR EN COMÚ ELS PROBLEMES DEL SECTOR. LA NECESSITAT DE DESETACIONALITZAR EL TURISME O LA MANCA DE PERSONAL QUALIFICAT SÓN DUES DE LES PROBLEMÀTIQUES QUE ABORDARAN

Els hotelers cerdans preparen una trobada el proper 3 d'octubre a Puigcerdà per posar en comú els problemes i inquietuds que té actualment el sector. Des de l'Associació de Bars i Restaurants de Cerdanya expliquen que els objectius de la trobada són conèixer els nous establiments, animar-los a formar part de l'entitat i fer-se costat mútuament. En aquest sentit, des de l'associació lamenten que, tot i tenir un estiu amb molts visitants, les reserves s'han concentrat en dies puntuals i que, per això, cal apostar per allargar les temporades turístiques.

Un altre dels problemes que es tractarà a la trobada és la falta de personal qualificat.

Serà la primera trobada del sector a nivell comarcal i s'espera comptar amb un gran nombre de restauradors. Des de l'Associaciació calculen que a Cerdanya hi ha prop de 300 establiments. La jornada comptarà amb la presència del president de la Federació d'Hostaleria de les comarques gironines, Antonio Escudero.

Parlen al vídeo:  NATI BOVER, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ DE BARS I RESTAURANTS DE CERDANYA