ELS MINAIRONS PORTEN LA IL·LUSIÓ NADALENCA ALS INFANTS DE LA SEU D’URGELL

Els minairons han visitat els centres educatius de la Seu d’Urgell, on s’han vist interromputs per l’arribada dels escrofus, els soldats del Peirot, tot i que amb l’ajuda dels més petits, han aconseguit transmetre’ls la il·lusió nadalenca.

Els minairons han tornat un any més a visitar els centres educatius de la Seu d’Urgell, dins la programació nadalenca del Món Màgic de les Muntanyes, que els ha portat a quatre escoles i tres llars d’infants. En el cas de La Salle La Seu, més de 260 infants, s’han ajuntat per rebre aquests personatges de la mitologia pirinenca. 

Els minairons han parlat amb els nens i nenes sobre el Nadal, fins que han aparegut els escrofus, soldats del malvat Peirot, per capturar els personatges. Finalment els minairons han aconseguit transmetre la il·lusió nadalenca als escrofus, i juntament amb els infants, els han ensenyat la cançó del tió. 

Abans de marxar, els personatges mitològics els han fet un regal a l’alumnat. 

L’activitat s’ha dut a terme al teatre del centre educatiu, que es cedeix durant les festes de Nadal, per les representacions de l’obra de teatre ‘El Rescat dels Minairons’. 

Parlen al vídeo: ANA SANSA, DIRECTORA LA SALLE LA SEU D’URGELL