ELS PAGESOS TORNEN A TALLAR LA FRONTERA DE PUIGCERDÀ AMB FRANÇA

Una quinzena de tractors de Cerdanya, Berguedà i Bages tallen des d'aquest dilluns a les 10h del matí la frontera de Puigcerdà amb França. La protesta, convocada novament per Revolta Pagesa, està previst que s'allargui 24h

Una quinzena de tractors de Cerdanya, Berguedà i Bages tallen des d'aquest dilluns a les 10h del matí la frontera de Puigcerdà amb França.  Els vehicles bloquejat la N-152, l'accés a la frontera estatal amb la Guingueta d'Ix i la carretera de connexió amb Llívia, per on arriben els camions procedents de l'eix europeu E-9. 

La protesta, convocada novament per Revolta Pagesa, està previst que s'allargui 24h i compta també amb el suport d'agricultors francesos. El col·lectiu ha instal·lat carpes amb la intenció de passar-hi la nit.

Els pagesos han reactivat, així, les protestes amb el propòsit de fer arribar la seva veu a Europa en plena campanya electoral. 

Per la seva banda, l'Ajuntament de Puigcerdà ha habilitat un espai al polígon industrial de l'Estació pels camions que es trobin el tall procedents del sud. Igualment les autoritats franceses han habilitat una zona a Ur pels vehicles pesants procedents del nord.