ELS PALISTES ESTATALS QUEDEN FORA DEL PODI EN LA CATEGORIA CANOA DE LA COPA DEL MÓN

Jessica Fox i Ivaldi Raffaelo han estat els vencedors de la categoria de canoa, en la penúltima prova de la Copa del Món de Canoe Eslàlom, que es celebra aquest cap de setmana, a la Seu d’Urgell.

Jessica Fox i Ivaldi Raffaelo han estat els vencedors de canoa, en la penúltima prova de la Copa del Món de Canoe Eslàlom, a la Seu d’Urgell. En la categoria femenina, en destaca el resultat de l’andorrana Mònica Dòria, en desena posició. Les integrants de l’equip espanyol: l’urgellenca Núria Vilarrubla, Klara Olazabal i Miren Lazkano; no s’han classificat per a les finals. 

GUILLEM DÍEZ-CANEDO, SELECCIONADOR DE LA RFEP 

Pel que fa a la categoria masculina, Miquel Travé, que s’ha posicionat com a líder en les semi-finals, ha obtingut la sisena posició. En l’equip espanyol, Luis Fernandez, ha finalitzat en novena posició i Daniel Pérez no s’ha classificat per disputar les finals.

 Aquest divendres també han tingut lloc les classificatòries de Kayak, on la federació hi participa amb sis palistes, entre aquests la triple medallista olímpica, Maialen Chourraut. 

GUILLEM DÍEZ-CANEDO, SELECCIONADOR DE LA RFEP 

Durant el matí de dissabte es disputaran les semifinals i finals de Kayak i diumenge s’organitzen les proves de Kayak Cross. Durant el cap de setmana al Carrer Lluís de Sabater hi haurà un mercat amb parades de diferents comerços de la Seu i dins l’àrea de públic també s’ha habilitat una zona de restauració.