ELS PREMIS G! RECONEIXEN L'HOTEL PARK DE PUIGCERDÀ

Els Premis G! De turisme de les comarques de Girona han reconegut l'Hotel Park de Puigcerdà pel seu projecte empresarial. La divuitena edició dels guardons s'han entregat aquest dijous al Teatre Municipal de Figueres.

Els Premis G! De turisme de les comarques de Girona han reconegut l'Hotel Park de Puigcerdà pel seu projecte empresarial. La divuitena edició dels guardons s'han entregat aquest dijous al Teatre Municipal de Figueres. Es tracta d'uns premis organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

El premi Francesc Xiquet Sabater al projecte empresarial ha reconegut l'hotel Park per ser una empresa familiar amb amb cinquanta anys de trajectòria en el sector de i un establiment hoteler i gastronòmic amb "una àmplia oferta de serveis de qualitat", han destacat des de l’organització dels guardons.

Altres guardonats amb els premis honorífics d'aquesta edició han estat els Creuers Mare Nostrum o el col·lectiu de dones emprenedores de l'Associació de Centres d'Immersió de la Costa Brava.