ELS PRESSUPOSTOS DE L’ESTAT INCLOURIEN MILLORES A LA N-260 I UN EQUIPAMENT RESIDENCIAL

Esquerra ha acordat amb el PSOE incloure als pressupostos millores a l’Eix Pirinenc i la construcció d’un equipament, per a la gent gran, a la Seu d’Urgell. La mateixa petició ha fet el grup de Compromís x la Seu, que demana que el cost de la residència, s’assumeixi entre el Govern de l’Estat i la Generalitat.

Esquerra i el PSOE han acordat una partida plurianual de 260 milions d’euros, per executar millores a la N-260, l’Eix Pirinenc. Aquesta és una de les condicions dels republicans per aprovar els pressupostos de l’Estat. D’altra banda, també s’ha inclòs una esmena, que ha de permetre la licitació, durant l’any vinent, de les obres per a la construcció d’un equipament residencial per a la gent gran a la Seu d’Urgell.

El portaveu de pressupostos dels republicans al Congrés, Joan Maragall, assegura que d’aquesta manera es garanteixen les inversions de l’Estat a Catalunya.

En la mateixa línia, el portaveu de Compromís X la Seu, Joan Barrera, s’ha desplaçat a Madrid per demanar que s’inclogui una partida pressupostaria de 3 milions d’euros, per al nou equipament residencial de la Seu.

Segons el grup, la residència tindria un cost aproximat de 6 milions d’euros. La seva proposta és que el pressupost s’assumeixi a parts iguals entre el Govern de l’Estat i la Generalitat de Catalunya.