UN 80% DELS EMPLEATS DE TAURUS A OLIANA FAN VAGA PER DEMANAR MILLORES EN EL CONVENI

Els sindicats de treballadors de Taurus Group es sumen a les reclamacions per aconseguir millores en el conveni. La vaga, que ha durat dos dies, ha tingut un 80% de seguiment al centre empresarial d’Oliana.

Alguns treballadors de Taurus Group s’han concentrat davant les oficines de l’empresa, a Oliana, en el segon dia de vaga del sector del metall, per exigir a la patronal canvis en el conveni. Els sindicats de l’empresa, Unió General de Treballadors i Comissions Obreres, s’han adherit a la vaga, que calculen que ha tingut un 80% de seguiment a Taurus.

Els sindicats alerten que el conveni del metall a Lleida és el que més males condicions té a Catalunya, i el tercer pitjor a tot l’Estat.

Per aquest motiu demanen un salari d’acord amb l’IPC, que sigui revisable;, millores en els permisos retribuïts, reduir la jornada anual i anul·lar la clàusula d’absorció i compensació

Taurus Group és una de les empreses més importants del sector metal·lúrgic a Lleida, amb més de 200 treballadors a les instal·lacions d’Oliana.

Parlen al vídeo:

MIQUEL GUTIERREZ, REPRESENTANT UGT

PILAR ROLDAN, REPRESENTANT CCOO