ELS SSTT D’EDUCACIÓ A L’ALT PIRINEU I ARAN ‘S’ESTRENEN’ AMB UN PRIMER GRAN ACTE

La sala polivalent de l’Institut de Tremp ha acollit aquest dijous a la tarda el primer gran acte públic organitzat pels Serveis Territorials d’Educació a l’Alt Pirineu i Aran. Tot i que el departament es va començar a desplegar fa d’un any i mig, amb el nomenament d’un delegat, aquestes darreres setmanes ha començat a guanyar estructura. En aquest context, i per un acte per donar per iniciat el curs escolar 2023-2024.

Pel que fa a l’acte, aquest ha comptat amb una conferència del reconegut divulgador, doctor en biologia i professor de la Universitat de Barcelona, David Bueno. Sota el títol de ‘El cervell d’infants i joves vist des de la neuroeducació’, ha ofert diverses eines per afrontar el procés d’educació i acompanyament d’infants i adolescents, partint de la neurociència.

L’acte, organitzat conjuntament amb el Servei Educatiu dels Pallars i la col·laboració d’IDAPA i l’Institut de Tremp, ha aplegat una vuitantena de persones de forma presencial, i més de 200, que ho han seguit de forma telemàtica. 

Parlen al vídeo: 

RAMON JORDANA, DELEGAT D’EDUCACIÓ A L’ALT PIRINEU I ARAN

DAVID BUENO, DIVULGADOR, DOCTOR EN BIOLOGIA I PROFESSOR DE LA UB