EMPRESA I TREBALL PRESENTA DOS PROGRAMES FORMATIUS A MIDA PER A EMPRESES

El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat ha presentat aquest dijous a Tremp els programes formatius nous que volen donar una resposta formativa específica per a les necessitats de cada territori, en aquest cas a les empreses de l’Alt Pirineu i Aran.

El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat ha presentat aquest dijous a Tremp els programes formatius nous per a empreses  que volen donar una resposta formativa específica per a les necessitats de cada territori, en aquest cas a les empreses de l’Alt Pirineu i Aran. Un d’ells és Conforcat a mida.

L’altre programa és Projecta’t. Sortirà en breu per uns 10 milions d’euros arreu de Catalunya i proporcionarà assessorament i orientació laboral a les persones ocupades.

Les entitats empresarials del territori ho posen en valor i remarquen que és una reivindicació del sector.

Un dels aspectes que més ajuda al sector empresarial en temes de formació és que es pagarà íntegrament la formació demanada abans d’executar-la, de manera que en relaxa bastant la tresoreria de les pròpies empreses.

Empresa i Treball preveu que enguany al voltant de 1.600 persones treballadores a la demarcació de l’Alt Pirineu i Aran milloraran la seva formació gràcies als programes del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Una xifra que es preveu similar a la participació de l’any passat, on més del 70% dels participants van ser dones, en contraposició al 29% que van ser homes.

Parlen al vídeo: 

ENRIC VINAIXA, SECRETARI DE TREBALL DE LA GENERALITAT

JOSEP MARIA GARDEÑES, PRESIDENT DE COELL