EMPRESARIS PIRINENCS PRESENTEN UNA CAMPANYA A FAVOR DELS JJOO

Representants empresarials del Pirineu han presentat aquest dijous des d’Escaló la campanya ‘Per un impuls al Pirineu, diem sí’, a favor dels Jocs Olímpics d’hivern del 2030.

Representants empresarials del Pirineu han presentat aquest dijous des d’Escaló la campanya ‘Per un impuls al Pirineu, diem sí’, a favor dels Jocs Olímpics d’hivern del 2030. Han explicat que el que volen és que s’impulsi el Pirineu i que es facin les infraestructures que necessita. En aquest sentit, han apuntat que ells són els primers interessats en que no es malmeti el territori. També han apuntat la necessitat de compaginar el sector turístic amb el sector primari.

Interpel·lats perquè ara han sortit en defensa dels Jocs i no abans quan ja fa dies que se sent la veu del no, han remarcat que volien tenir sobre la taula la certesa que fos una proposta beneficiosa pel Pirineu.

També remarquen però que ha faltat l’exposició del projecte per part de la Generalitat a la ciutadania.
La presentació ha comptat amb la presència dels presidents de Pimec Lleida, de Cambra Comerç de Lleida, de COELL, de l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya, de l’Associació d’Hostaleria de Lleida, de l’empresariat de Cerdanya, també membre de la Cambra de Comerç de Girona, i de la vicepresidenta de l’Associació Càmpings de Lleida.
La plataforma preveu fer accions arreu de Catalunya per donar visibilitat al seu posicionament i conviden a tothom que vulgui a sumar-s’hi.

Parlen al Vídeo:

FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT EMPRESARIAT CERDANYA I MEMBRE CAMBRA COMERÇ GIRONA
JAUME SALTÓ, PRESIDENT DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE LLEIDA
AURELI BISBE, ASSOCACIACIÓ CATALANA D’ESTACIONS D’ESQUÍ I ACTIVITATS DE MUNTANYA
JOSEP CASTELLARNAU, PRESIDENT ASSOCIACIÓ HOSTALERIA DE LLEIDA