EN MARXA EL CAMPUS FORMATIU ‘LABORATORI DE CREACIÓ AUDIOVISUAL’ A CORTARIU

Les muntanyes de Cortariu s’han convertit en un plató per als participants del Laboratori de Creació Audiovisual que impulsa el Cerdanya Fil Festival. Una desena de persones han fet una estada formativa del sector audiovisual.

Armadures, espases i diversos personatges medievals es troben a les muntanyes de Cortariu, a Bellver de Cerdanya. Són part d’un dels projectes que s’estan produïnt des del Laboratori de Creació Audiovisual que impulsa el Cerdanya Film Festival del dia 11 al dia 20 d’aquest mes d’agost. Es tracta d’una estada formativa que han gaudit  persones d’entre 18 i 40 anys que es vulguin introduïr en el món de l’audiovisual

Els participants adquireixen aprenentatges sobre el sector a partir de formacions sobre producció, banda sonora, art, llenguatge audiovisual, guió, so, interpretació i distribució de festivals, i posen en pràctica allò après amb projectes de rodatges col·laboratius.

En aquesta cinquena edició del Laboratori de Creació audiovisual, més del curt dirigit pel Guillem, se n’han preparat tres més que han tractat diverses temàtiques adaptades a l’entorn on s’han filmat.

El proper dissabte al vespre es farà una projecció dels curts filmats durant l’estada a la casa de colònies Cal Caló.

Parlen al vídeo:

CÉSAR CANDILEJO, DOCENT DEL LABORATORI DE CREACIÓ AUDIOVISUAL

GUILLEM ANTONI, PARTICIPANT DEL LABORATORI DE CREACIÓ AUDIOVISUAL