ENTREN EN FUNCIONAMENT ELS RADARS DE TRAM ENTRE BASSELLA I PONTS

El Servei Català de Trànsit posa en funcionament a partir d’aquest divendres, 22 d’abril, dos nous radars de tram a la C-14, entre els municipis de Ponts i Bassella en ambdós sentits de la circulació. L’objectiu d’aquests serà reduir la velocitat excessiva i la sinistralitat viària.
En concret, es posa en marxa un radar de tram entre els quilòmetres 124 i 134 de la C-14, en sentit Bassella. I l’altre des del quilòmetre 134 fins el 124 en sentit Ponts. Aquests dos sistemes de control de velocitat comprenen un tram de més de 9 quilòmetres. En valora la posada en funcionament l’alcaldessa de Bassella, Cristina Barbens.
Des de l’ajuntament de Bassella han assegurat que si en un temps aquests radars de tram no aconsegueixen disminuir la sinistralitat reivindicaran més mesures.
Cal tenir en compte que en els darrers cinc anys, des del 2017, en el tram que comprèn ambdós cinemòmetres s’han registrat 8 víctimes mortals, 15 ferits de gravetat i hi ha hagut un total de 47 sinistres amb víctimes.
Aquests sistemes de control de la velocitat responen a les directrius fixades en el Pla de seguretat viària 2021-2023 i des de Trànsit asseguren que són una eina eficaç per assolir els objectius europeus de reducció de les víctimes.

Parlen al vídeo: CRISTINA BARBENS, ALCALDESSA BASSELLA