ERC PRESENTARÀ CARME LOSTAO A LES LLISTES DEL SENAT I MARTÍ RIERA ABANDONA LA MILITÀNCIA

El Consell Nacional d’ERC presentarà Carme Lostao, a les llistes del Senat, en les eleccions del 23 de juliol, i ha descartat Martí Riera, el qual ha anunciat que abandonarà la militància després de més de 40 anys amb la formació.

El Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya ha ratificat les llistes per a les eleccions del proper 23 de juliol, per al Congrés i el Senat. La principal novetat ha estat que la candidatura de Lleida inclou Carme Lostao, alcaldessa d’Oliana aquest últim mandat, i no Martí Riera, com havia proposat la Federació Regional de l’Alt Pirineu i Aran. 

Davant d’aquest comunicat, Riera ha pres la decisió d’abandonar la militància d’ERC, després de més de 40 anys implicat amb el partit. El polític, actualment president d’ERC a l’Alt Urgell, ha explicat a aquest mitjà, que aquesta setmana tindrà una reunió final amb la formació, on oficialitzarà la renuncia. 

Riera, que aquest cap de setmana va prendre processió com a alcalde de Coll de Nargó, seguirà governant com a independent. Fet, que no implicarà canvis, segons ha assegurat, ja que la resta de candidats de la seva llista s’havien presentat com a independents.