JOAN BARRERA ÉS ELEGIT ALCALDE DE LA SEU D’URGELL AMB ELS 8 VOTS DE COMPROMÍS

Joan Barrera ha estat elegit alcalde de la Seu d’Urgell amb majoria simple, gràcies als 8 vots de Compromís, ja que no ha comptat amb cap altre suport de la resta de grups. Barrera ha anunciat un canvi tranquil.

Joan Barrera ha estat elegit alcalde de la Seu d’Urgell en el ple d’investidura, celebrat aquest dissabte. El cap de llista de Compromís X la Seu ha rebut el suport dels vuit regidors i regidores de la formació, amb majoria simple, ja que no ha comptat amb cap altre suport de la resta de grups. Barrera ha anunciat un canvi tranquil. 

El vicealcalde sortint, Jordi Fàbrega, de Junts per la Seu, ha explicat que vetllaran perquè els projecte iniciats aquest últim mandat tirin endavant. 

Des d’Esquerra, l’alcalde sortint, Francesc Viaplana, ha assegurat que seguiran treballant de manera ferma i exigent, fent una oposició constructiva. 

El regidor de la CUP, Bernat Lavaquiol, demana crear una taula amb agents polítics i socials per aturar notícies falses. 

Durant la sessió s’ha reconegut públicament als regidors i regidores d’aquest darrer mandat que han deixat els càrrecs, amb el lliurament d’una medalla commemorativa.  

Parlen al vídeo:

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

JORDI FÀBREGA, JUNTS PER LA SEU

FRANCESC VIAPLANA, ERC 

BERNAT LAVAQUIOL, CUP