EL BOFESTIVAL OMPLE BELLVER D'EXPERIÈNCIES ARTÍSTIQUES

El Bofestival omple Bellver de Cerdanya d'experiències artístiques de proximitat on es fusionen les persones, l'art, la natura i l'entorn. Es tracta d'un projecte que apropa l'art contemporani i la creativitat a tots els públics, a través de tallers oberts a la ciutadania.

El Bofestival omplirà Bellver de Cerdanya d'experiències artístiques de proximitat on es fusionen les persones, l'art, la natura i l'entorn. Es tracta d'un projecte de la productora especialitzada en creació escènica contemporània Elclimamola, amb el qual vol apropar l'art contemporani i la creativitat a tots els públics, a través de tallers oberts a la ciutadania. 

Després del projecte de Las Muchísimas, que va tenir lloc a Bellver a mitjans de maig, ara ha estat el torn d'Equilibris (Anti)naturals, a Talló, a càrrec de Kolektiv Lapso Cirk.

Qui dirigeix els tallers són companyies de Catalunya i Balears, les quals compten amb una llarga trajectòria d'alt dels escenaris. Ara han canviat les sales de teatre per l'exterior.

La tercera proposta que tindrà lloc al municipi de Bellver serà la nit i matinada del 22 de juliol al bosc de Cortariu. Els seus organitzadors asseguren que no serà l'última.

Parlen al vídeo: MARINE BUDIN, RESPONSABLE PRODUCTORA ELCIMAMOLA