ES PRESENTA LA LLISTA D’ERC A LA MUNICIPALS I ES CONFIA EN L’AVAL DE LA FEINA FETA AQUEST MANDAT

Esquerra Republicana de Tremp va fer pública, en un acte a l’Espai cultural La Lira, aquest dimarts al vespre, la llista amb que es presenta a les eleccions municipals del mes de maig.

Esquerra Republicana de Tremp va fer pública, en un acte a l’Espai cultural La Lira, aquest dimarts al vespre, la llista amb que es presenta a les eleccions municipals del mes de maig. Esquerra, que actualment ostenta l’alcaldia del municipi de Tremp amb coalició amb Junts, espera revalidar la confiança dels electors i seguir al govern de l’Ajuntament.

L’actual alcaldessa, Maria Pilar Cases, que segueix com a cap de llista, remarca que l’experiència de govern i la feina feta aquests darrers 4 anys, són un gran aval per encarar la nova legislatura. També explica que els 3 regidors que l’han acompanyat seguiran a la llista, tot i que en ordres diferents. Precisament un dels canvis més notoris és el número dos.

L’acte de presentació ha comptat amb una intervenció inicial de la consellera d’Acció climàtica, Teresa Jordà, que ha estat momentàniament interrompuda per una manifestant que ha volgut interpel·lar-la sobre l’aplicació de les polítiques del seu departament, ja que considera que augmenten les emissions de CO2, la sequera i fomenten la pèrdua de cultius. Un cop la manifestant ha baixat de l’escenari, Jordà ha defensat i explicat les decisions preses des d’Acció Climàtica. Seguidament Jordà i Cases han respòs a diferents preguntes del moderador i per acabar, els diferents membres de la candidatura han pujat a l’escenari.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, CAP DE LLISTA D’ERC A TREMP