ESCOLES DE LA SEU D’URGELL I ALÀS PARTICIPEN A LA PRIMERA MOSTRA SAMBORI

Un centenar d’alumnes de l’Alt Urgell han participat a la primera edició de la Mostra Sambori que s’ha celebrat a la Seu d’Urgell amb el lliurament d’obsequis i diplomes.

Òmnium Alt Urgell ha fet entrega d’obsequis a cadascun dels gairebé cent alumnes que han participat en la primera edició de la Mostra Sambori, que ha tingut lloc a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell. El projecte ha comptat amb la participació d’alumnat de primària de les escoles Pau Claris de la Seu d’Urgell i Sant Esteve d’Alàs.

La primera edició del projecte ha rebut cinc treballs, com corrandes o teatres, que s’han visualitzat a la Mostra Sambori i posteriorment s’ha fet l’entrega d’un diploma per part de l’alcaldessa d’Alàs, Carme Ribó, i l’alcalde de la Seu i la regidora d’educació, Francesc Viaplana i Núria Tomàs.
Per finalitzar, l’acte ha comptat amb un espectacle infantil, a càrrec d’El Millor de tu, que ha fet aixecar tota la sala de la cadira.

Des de l’entitat fan una bona valoració d’aquesta primera Mostra i animen als centres educatius de la comarca a participar-hi en futures edicions.

Parlen al vídeo:

NÚRIA OLIVA, PRESIDENTA ÒMNIUM ALT URGELL