ESCUDELLES, RANXOS I SOPES HISTÒRIQUES A LA SEU D’URGELL
La Trobada d’Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques ha celebrat l’onzena edició, a la Seu d’Urgell, amb la participació de quinze colles, que han repartit entre 8.000 i 9.000 racions.
La Seu d’Urgell ha acollit l’onzena edició de la Trobada d’Escudelles, Ranxos i Sopes Històriques. El passeig Joan Brudieu ha estat l’escenari central, on a primera hora de diumenge, una quinzena d’olles han començat a bullir per a preparar els diferents plats tradicionals. En total es calcula que, les quinze colles participants, han repartit entre 8.000 i 9.000 racions.
Durant l’esdeveniment s’ha aprovat la incorporació de les colles de Talarn, Isona i Rialp. En la proposta també hi ha participat tres colles convidades: dues andorranes i una d’italiana, per impulsar vincles amb altres pobles.
A banda de la jornada de diumenge, la programació també ha inclòs xerrades i propostes musicals.
Parlen al vídeo:
JOAN VILARRUBLA, CONFRARIA SANT ANTONI ABAT
ANTONI MUNTADA, CONFRARIA SANT ANTONI ABAT