ESQUERRA PRESENTARÀ LLISTES A TOTS ELS MUNICIPIS DEL PALLARS JUSSÀ I DEL SOBIRÀ

Esquerra Republicana presentarà llistes als 14 municipis del Pallars Jussà i als 15 del Pallars Sobirà a les pròximes eleccions municipals. Així ho ha assegurat el president de la formació, Oriol Junqueras, en un acte celebrat aquest dimecres a Tremp.

Esquerra Republicana presentarà llistes als 14 municipis del Pallars Jussà i als 15 del Pallars Sobirà a les pròximes eleccions municipals. Així ho ha assegurat el president de la formació, Oriol Junqueras, en un acte celebrat aquest dimecres a Tremp, que ha comptat amb la presència de bona part dels caps de llista de la comarca,  així com altres càrrecs i militants.

Precisament una de les novetats més destacades és la presentació de llista al municipi de Conca de Dalt, des d’on fa dos legislatures hi ha llista única. També se’n presentarà a altres municipis petits, com Senterada o Abella de la Conca.

Un dels objectius que es planteja Esquerra és assolir la majoria absoluta al consell comarcal.

La formació també ha confirmat que presentarà candidatures a les Entitats Municipals Descentralitzades de Vilamitjana, Espui i, molt probablement, a Sossís. En el cas de Vilamitjana, la candidata serà Anna Martínez, que també anirà a la llista de l’Ajuntament de Tremp. I es destaca que és la primera vegada que hi ha la possibilitat de tenir una presidenta d’EMD que també sigui regidora de l’Ajuntament de Tremp.

Parlen al vídeo:

ORIOL JUNQUERAS, PRESIDENT ERC

ANTONI FLORES, PRESIDENT ERC AL PALLARS JUSSÀ