ESTERRI D’ÀNEU ULTIMA LA RENOVACIÓ DEL TRAM CENTRAL DEL CARRER MAJOR

Les obres al tram central del carrer Major d’Esterri d’Àneu encaren la recta final. Aquests dies, els operaris estan col·locant ja les llambordes de la nova vorera esquerra, amb l’objectiu que d’aquí pocs dies ja es pugui obrir als vianants.

Les obres al tram central del carrer Major d’Esterri d’Àneu encaren la recta final. Es tracta de la part immediatament inferior a la zona de vianants, que és on van començar primer les obres, ara fa uns mesos. Aquests dies, els operaris estan col·locant ja les llambordes de la nova vorera esquerra, amb l’objectiu que d’aquí pocs dies ja es pugui obrir als vianants.

En paral·lel, es mantindran les obres al tram inferior del carrer. Fa pocs dies s’hi ha començat la darrera fase a la banda esquerra i aviat s’actuarà ja a la vorera dreta, que comportarà menys feina ja que el tram és més curt. Des de l’Ajuntament remarquen que l’obra permetrà disposar d’una via molt més agradable per als vianants.

El cost total de l’actuació és de 670.000 euros. El 65% l’aportarà el Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat, mentre que la resta està previst que ho assumeixi la Diputació de Lleida. 

Parlen al vídeo: PERE TICÓ, ALCALDE D’ESTERRI D’ÀNEU