ÈXIT DEL FESTIVAL TRIBULOSSI EN LA SEVA PRIMERA EDICIÓ

Aquest cap de setmana s’ha celebrat els actes centrals del festival Tribulossi, festival poètic de les arts que durant diferents mesos ha programat activitats diverses a Tremp amb la poesia com a fil conductor però combinada amb arts escèniques amb la voluntat de crear espectacles integradors.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat els actes centrals del festival Tribulossi, festival poètic de les arts que durant diferents mesos ha programat activitats diverses a Tremp amb la poesia com a fil conductor però combinada amb arts escèniques amb la voluntat de crear espectacles integradors.Els diferents actes han comptat amb una gran assistència de públic i s’ha pogut gaudir d’activitats tan diverses com la interpretació de poemes de Jacint Verdaguer, l’espectacle de circ i dansa Migrare, el mural d’art urbà de Gustavo Tulandre a partir del poema Podries de Joana Raspall i concert vermut de glossa.

L’acte central del Tribulossi va ser un homenatge a l’autora pallaresa Concepció Maluquer en el que hi van participar diferents persones que van fer un repàs per la vida i obra de l’autora. L’espai Cultural La Lira va acollir 200 persones que van voler participar d’aquesta proposta.

Aquesta ha estat la primera edició del festival que es preveu poder continuar els propers anys.

Parlen al vídeo: ROSA MELINES, REGIDORA DE CULTURA EN FUNCIONS A TREMP