L’ATZAR DONA A JUNTS UNA TERCERA REGIDORA A SARROCA DE BELLERA

L’atzar ha donat a Junts la majoria absoluta a Sarroca de Bellera. En l’acte d’escrutini definitiu i entrega de credencials dels regidors s’ha fet un sorteig al Jutjat de Tremp per resoldre el triple empat que hi va haver la nit electoral quan, un candidat d’Esquerra Republicana i dos de Junts van obtenir tots 34 vots.

L’atzar ha donat a Junts la majoria absoluta a Sarroca de Bellera. En l’acte d’escrutini definitiu i entrega de credencials dels regidors s’ha fet un sorteig al Jutjat de Tremp per resoldre el triple empat que hi va haver la nit electoral quan, un candidat d’Esquerra Republicana i dos de Junts van obtenir tots 34 vots. I el sorteig ha determinat que la regidora sigui Gemma Soler.

El segon sobre extret ha estat el de la Maria del Carme Rius, també de Junts. De manera, que el candidat d’Esquerra, Sergi Lluch, no ha entrat al consistori ni com a regidor ni com a suplent. Fet que deixa Esquerra sense representació al consistori.

Els altres quatre regidors de Sarroca de Bellera se’ls van repartir Junts i Compromís, dos cadascun.

Això suposa que Junts ara suma tres regidors, de manera que és el grup municipal amb majoria absoluta, tot i que l’alcaldia es decidirà al propi consistori i no fa falta que sigui la persona més votada. 

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, REPRESENTANT LEGAL DE JUNTS