FÀBREGA PREGUNTA AL GOVERN PER L’AGENDA ESTRATÈGICA DEL PIRINEU 2030

El diputat, Jordi Fàbrega, demana al Govern de la Generalitat pel procés participatiu de l’Agenda Estratègica del Pirineu 2030 i per l’aprovació de la Llei de Muntanya. El polític, de Junts per Catalunya, assegura que no permetran que el Govern abandoni el Pirineu.

Després que el 14 de setembre es posés en marxa el procés participatiu per a elaborar l’Agenda Estratègica del Pirineu 2030 i que la última jornada, que havia de tenir lloc a la Seu d’Urgell, es posposés, el Diputat pirinenc de Junts per Catalunya, Jordi Fàbrega, ha preguntat al conseller de Territori del govern, Juli Fernández, en quin punt es troba el procés participatiu. També ha demanat per la previsió de la Generalitat, pel que fa a l’aprovació de la Llei de Muntanya.

Fàbrega afirma que l’Agenda i la Llei han de servir per incentivar el desenvolupament econòmica amb llocs de feina qualificats tot l’any, anticipar el canvi climàtic i posar en valor el patrimoni natural, cultural i paisatgístic.

El Diputat ha afirmat que els Jocs Olímpics poden representar pel Pirineu, el mateix que la Copa Amèrica pel Port de Barcelona.

Fàbrega ha assegurat que el seu partit no permetrà que el Govern abandoni el Pirineu.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, DIPUTAT JUNTS PER CATALUNYA