ORGANYÀ CELEBRA LA FIRA DE SANT ANDREU DIUMENGE I PROGRAMA ACTIVITATS EL DISSABTE

Aquest dissabte viurà la fira de Sant Andreu amb un nou format, després de la pandèmia, que programa activitats per a tots els públics durant el dissabte i els punts de venda i la mostra ramadera el diumenge.

La Fira de Sant Andreu torna Organyà en un nou format, després de la pandèmia, que organitza diferents activitats per a totes les edats durant el dissabte i la fira, amb la vint-i-sisena edició de la mostra de bestiar i la vint-i-novena de la fira d’artesania, tindrà lloc diumenge.

Durant el dia 26 s’han programat jocs amb la Tribu Juganera per als més petits i una ruta història per conèixer el patrimoni d’Organyà. A la sala Xart de l’ajuntament s’hi durà a terme una conferència sobre el conreu de tòfona negra, al matí, i a la tarda, una xerrada sobre el poeta Miquel Martí i Pol.

El diumenge, les propostes comencen amb un esmorzar popular i a partir de les 9h s’obriran els espais de venda i la mostra de bestiar. A les 12h es farà la inauguració oficial i l’entrega de premis del Concurs de Dibuix, d’entre els quals s’escull el cartell de la fira.

Els artesans que participen a la fira, com telers, fusters o cistellers, comptaran amb un espai on podran mostrar el seu ofici. El cap de setmana tancarà amb l’espectacle ‘Líquides’, en commemoració del 25-N.

Parlen al vídeo:

CELESTÍ VILÀ, ALCALDE ORGANYÀ