FGC DESTACA D’AQUEST ESTIU LA VARIETAT D’ACTIVITATS I LA SEGURETAT DELS SEUS EQUIPAMENTS

Aquest dimecres a la tarda s’ha presentat la temporada d’estiu de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Des de Ferrocarrils s’ha destacat la diversitat d’activitats al llarg de l’any dels equipaments del grup i la necessitat cada vegada creixent d’oferir-los

Aquest dimecres a la tarda s’ha presentat la temporada d’estiu de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Una presentació que s’ha fet sota el prisma femení amb la taula rodona "Dones, Turisme i Territori" on han participat Núria Picas, Cesca Figueras, Rosalia Farré, Elena Julià i Mònica Santa Eulàlia i han posat èmfasi en la importància del turisme de muntanya al territori.

Des de Ferrocarrils s’ha destacat la diversitat d’activitats al llarg de l’any dels equipaments del grup i la necessitat cada vegada creixent d’oferir-les.

I també s’ha posat sobre la taula que el turisme ha de ser segur i que a la muntanya, com arreu, és una prioritat en els seus equipaments.

Ferrocarrils aposta per garantir una oferta turística molt atractiva de les estacions de muntanya, cremalleres, trens turístics i el Parc Astronòmic del Montsec. Es vol desestacionalitzar el turisme i atraure també turisme de proximitat. A més, es destaca que es treballa basant-se en cinc pilars fonamentals: la sostenibilitat, la col·laboració amb els agents del territori, el turisme familiar i saludable, la transformació digital per millorar l'atenció al client i la mobilitat per a la ciutadania.

Parlen al vídeo: TONI SANMARTÍ I ROVIRA, DIRECTOR DE FGC TURISME