NOVES SESSIONS AL CINEMA GUIU PER VEURE EL DOCUMENTAL ‘I LES FONTS VAN PARLAR’

El Cinema Guiu, a la Seu d’Urgell, programa noves sessions del documental ‘I les fonts van parlar’, que recrea els aiguats de 1982. El projecte es podrà veure divendres, 16 de juny, a un quart de nou del vespre i l’endemà, dissabte, a les sis de la tarda.

Després de l’èxit d’assistència en l’estrena del documental, ‘I les fonts van parlar’, amb unes 400 persones, que van emplenar les dues sales del Cinema Guiu, de la Seu d’Urgell, l’equipament ha programat dues noves sessions. El film es podrà veure aquest divendres, 16 de juny, a un quart de nou del vespre, i dissabte, 17 de juny, a les sis de la tarda. El preu de l’entrada és de 5 euros. 

El projecte recrea les hores més tenses de les inundacions de 1982, a través de sis històries. Diferents localitzacions de Martinet, Pont de Bar, Montferrer, Oliana, La Seu d’Urgell i Andorra s’han convertit en escenaris de fa 40 anys, amb el tractament d’imatges originals i efectes especials. Cal destacar, però, que gran part del rodatge ha tingut lloc dins els estudis de Pirineus TV. 

El documental ‘I les fonts van parlar’ ha estat produït per Cadena Pirenaica i ha comptat amb la col·laboració de més de 50 actors i actrius, així com empreses i entitats.