FGC I INEFC COL·LABORARAN PER IMPULSAR RECERQUES EN L’ÀMBIT D’ESPORTS DE MUNTANYA

Ferrocarrils de la Generalitat i INEFC han arribat a un acord per impulsar recerques en l’àmbit dels esports de muntanya. El conveni té una durada de 4 anys i s’ha creat una comissió de seguiment, amb representants de les dues entitats.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya han arribat a un acord de col·laboració, per impulsar processos de recerca, estudi, desenvolupament, formació i altres actuacions, relacionades amb el foment del coneixement en l’àmbit dels esports de muntanya. Aquest conveni té per objectiu impulsar un projecte de recerca dins INEFC Pirineus, ubicat a la Seu d’Urgell. 

El conveni té una durada de quatre anys i Ferrocarrils farà una aportació de 200.000 euros en total, per impulsar la iniciativa. D’altra banda, s’ha creat una comissió de seguiment, integrada per representats de les dues entitats. 

També s’ha prorrogat l’acord per utilitzar l’estació de muntanya, de La Molina, perquè l’alumnat d’INEFC hi pugui realitzar activitats de formació i pràctiques.