FONTANALS DE CERDANYA REHABILITARÀ UNA CASA PER UBICAR-HI BOTIGA I BAR

La coneguda com a antiga casa de telefònica, a Queixans, es rehabilitarà per ubicar-hi un habitatge i una botiga i bar. L’ajuntament de Fontanals de Cerdanya ho ha donat a conèixer, en el marc de la inauguració del pont de les Pereres.

L’ajuntament de Fontanals de Cerdanya ha elaborat un projecte per rehabilitar la coneguda com a antiga casa de telefònica, a Queixans, per condicionar-hi un habitatge de protecció oficial a la primera planta i un establiment, amb bar i botiga, a la planta baixa, per donar servei als veïns i veïnes entre setmana. 

L’ajuntament busca fons externs per dura a terme la iniciativa, que tindria un cost aproximat de 300.000 euros. La visita a l’espai s’ha dut a terme aquest matí amb diferents representants del consistori, de la Diputació de Girona i de la Generalitat de Catalunya. 

L’acte s’ha dut a terme en el marc de la inauguració del pont de les Pereres. Les obres, a part de facilitar la connexió amb Puigcerdà, també han permès fer arribar serveis bàsics a la zona. 

El pont, que permet travessar el riu Segre, ha suposat una inversió de 434.000 euros. 

Durant els parlaments institucionals s’ha fet especial esment a les dificultats dels ajuntaments petits per dur a terme projectes essencials pel territori. 

El pont de les Pereres permet l’accés més directe amb la capital cerdana per als veïns i veïnes, que l’utilitzen diàriament. 

Parlen al vídeo: 

RAMON CHÍA, ALCALDE DE FONTANALS DE CERDANYA

MIQUEL NOGUER, PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA

DAVID RODRÍGUEZ, SECRETARI DE GOVERNS LOCALS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA