LES ATLETES ESPANYOLES HAN DEBUTAT ALS MUNDIALS AMB LA PROVA DE SLALOM GEGANT

L’estació d’Espot Esquí va acollir aquest dijous la prova de Slalom Gegant, una de les proves més tècniques dels Mundials Para Alpine 2023, i que ha comptat amb 85 participants.

Modalitat on han debutat les esportistes que són la representació espanyola als Mundials, Audrey Pascual i María Martín-Granizo. Audrey Pascual, que participa en Women sitting, ha sortit en vint-i-tresena posició i una caiguda no li ha permès entrar en la segona mànega. Ha estat també el cas de María Martín-Granizo, que participa en Women Standing, i que havia sortit en dinovena posició. 

Pel que fa a les classificacions de Slalom Gegant, en la categoria femenina, a la classe d’atletes invidents la guanyadora ha estat l’austríaca Veronika Aigner, mentre que a la classe Women Standing s’ha proclamat guanyadora la sueca Ebba Aarsjoe i en Women Sitting ho ha fet l’alemanya Anna-Lenna Forster.

En la categoria masculina, la classe d’atletes invidents ha estat encapçalada per l’italià Giacomo Bertagnolli, mentre el francès Arthur Bauchet ha guanyat la primera posició de la classe Men Standing i el noruec Jesper Pedersen ha aconseguit la primera posició de la classe Men Sitting.

Cal destacar que els tres germans austríacs amb visió reduïda Veronika, Barbara i Johannes Aigner, han pujat a podi en la categoria de Slalom Gegant.

Aquest divendres els atletes han descansat i recuperat forces per competir el cap de setmana en Slalom, dissabte és el torn de Slalom Women, on participa el duet espanyol, i diumenge serà el de Slalom Men.