ES CELEBRA A SORT LA 3a COPA CATALANA D’ESLÀLOM ABSOLUT

Es celebra a Sort aquest passat cap de setmana la 3a Copa Catalana d’eslàlom absolut al camp de regates l’Aigüerola, prova inclosa en la 60a edició del Ral·li internacional de la Noguera Pallaresa.

Aquest diumenge, ha tingut lloc la 3a Copa Catalana d’eslàlom absolut al camp de regates l’Aigüerola de Sort, prova inclosa en la 60a edició del Ral·li internacional de la Noguera Pallaresa, organitzat per l’Ajuntament de Sort, l’Associació Esportiva Pallars, la Federació Catalana de Piragüisme i la Real Federación Española de Piragüismo.

Paral·lelament, tindran lloc altres activitats lúdiques com ara una competició de ràfting nocturn i una paella popular el 4 de juliol, i les semifinals i finals d’esquimotatge, així com la projecció d’un documental sobre Anil Serrasolses, Aleix Salvat i Mikel Sarasola, el 5 de juliol.

La Noguera Pallaresa és un riu cabalós considerat com un dels millors d’Europa per a la pràctica d’esports d’aigües braves, ja que compta amb trams per a tots els nivells de dificultat, des dels més senzills, ideals per a infants i principiants, fins als més complicats per als competidors més experimentats.