TAVASCAN CONSIDERA QUE INTEGRAR-SE AL GRUP FGC SERIA BO PER TIRAR ENDAVANT L’ESTACIÓ

L’estació d’esquí de Tavascan fa uns dies que va poder obrir les seves instal·lacions i actualment les condicions de neu són òptimes per a la pràctica de l’esquí. Comptar amb el suport econòmic de Ferrocarrils de la Generalitat els garantiria l’obertura des de començaments de temporada.

L’estació d’esquí de Tavascan fa uns dies que va poder obrir les seves instal·lacions i actualment les condicions de neu són òptimes per a la pràctica de l’esquí. Però això no va ser així durant el mes de desembre i l’estació explica que el fet de no poder obrir l’equipament els ha suposat la pèrdua de més del 60% de la facturació de la temporada. Comptar amb el suport econòmic de Ferrocarrils de la Generalitat els garantiria l’obertura.

Tavascan ja té fet un projecte d’innivació que els permetria obrir de desembre a finals de març. Un projecte que té un cost que no poden assumir, per això demanen ajuda a diferents administracions, i que remarquen que no suposa un gran impacte ambiental.

L’estació de Tavascan, el refugi i els diferents serveis donen feina a una quarantena de persones i que no s’han pogut contractar fins ara que han pogut posar en marxa les instal·lacions.

Parlen al vídeo: VÍCTOR PERISÉ, CAP D’EXPLOTACIÓ DE TAVASCAN