FRANCESCO TRISTANO DESTACA LA PROXIMITAT DEL PÚBLIC EN UN ESCENARI COM SANTA MARIA D’ÀNEU

Després que el pianista luxemburguès Francesco Tristano i els ballarins Iratxe Ansa i Igor Bacovich hagin mostrat aquest dimecres la seva primera producció pròpia, a Santa Maria d'Àneu, aquest dijous al Dansàneu s’ha fet un apropament al patrimoni natural de les Valls d'Àneu amb una doble excursió naturalista de la mà d’Obaga Activitats.

Després que el pianista luxemburguès Francesco Tristano i els ballarins Iratxe Ansa i Igor Bacovich hagin mostrat aquest dimecres la seva primera producció pròpia, a Santa Maria d'Àneu, aquest dijous al Dansàneu s’ha fet un apropament al patrimoni natural de les Valls d'Àneu amb una doble excursió naturalista de la mà d’Obaga Activitats. Actuar en un indret com Santa Maria d’Àneu fa que hi hagi més proximitat amb el públic i a més, l’espectacle compta amb part d’improvisació. De manera que el temple ha estat un molt bon escenari per comprendre la combinació de música i dansa que s’hi ha fet.

Aquest dimecres a la nit, en aquest  cas al firal d’Esterri d’Àneu, també ha tingut lloc l’actuació de Joana Serrat.
I aquest dijous a la tarda ha actuat el pianista de jazz Xavi Torres i la ballarina de flamenc Karen Lugo a Son. I a la nit el Firal és escenari de l'estrena del projecte en residència "RE-", liderat pel músic Adrià Grandia, amb la dansa d'Anna Romaní i amb Carlos Martorell a l'electrònica.

Parlen al vídeo: FRANCESCO TRISTANO, PIANISTA I COMPOSITOR