GER MILLORA L'ACCESSIBILITAT DEL CEMENTIRI I EL CONVERTEIX EN UN ESPAI MÉS ACOLLIDOR

GER MILLORA L'ACCESSIBILITAT DEL CEMENTIRI I EL CONVERTEIX EN UN ESPAI MÉS ACOLLIDOR. TAMBÉ S'HA INSTAL·LAT UN NOU SISTEMA DE REG I REFORÇAT LA IL·lUMINACIÓ

L'Ajuntament de Ger està portant a terme treballs de condicionament al cementiri. L'actuació consisteix en millorar l'accessibilitat interior mitjançant un nou paviment, canviar la vegetació i instal·lar un nou sistema de reg. També s'ha aprofitat per reforçar la il·luminació. Tot plegat amb el propòsit de convertir aquest espai en una zona més acollidora.

Aprofitant els treballs de millora, també s'ha canviat la porta d'accés al recinte i s'ha col·locat una nova creu al centre.

El cementiri s'utilitza des dels inicis del 1900, un cop es va tancar l'antic cementiri, situat davant de l'església i de titularitat privada. L'ajuntament el va adquirir fa uns mesos i ara hi està portant a terme treballs arqueològics.

Les obres comptem amb un pressupost de 53.000 euros, dels quals el consistori només n'ha aportar uns 4.000 euros. La resta s'ha pogut finançar amb un ajut de la Diputació de Girona. 

Parlen al vídeo: ALFONS CASAMAJÓ, ALCALDE DE GER