GLOBALLEIDA CONNECTA NOUS PROJECTES EMPRESARIALS AMB EMPRESES CONSOLIDADES

Aquest dimecres a la tarda Tremp ha acollit una de les dues jornades de Networking impulsades per GlobaLleida enfocades a establir sinergies entre nous projectes creats i empreses ja consolidades al territori. La jornada de Tremp ha acollit emprenedors del Pirineu, mentre que la de Lleida, de les Terres de Ponent.

Aquest dimecres a la tarda Tremp ha acollit una de les dues jornades de Networking impulsades per GlobaLleida enfocades a establir sinergies entre nous projectes creats i empreses ja consolidades al territori. La jornada de Tremp ha acollit emprenedors del Pirineu, mentre que la de Lleida, de les Terres de Ponent. I entre els dos actes hi ha participat un centenar de persones.

Mònica Mendoza, una referent en estratègia de vendes i planificació comercial, ha parlat de com sobreviure en l’emprenedoria i el món empresarial en els temps actuals.

Aquests actes són la clausura d’unes trobades bicomarcals fetes els darrers temps i que al Pirineu hi ha participat una quarantena d’empreses i emprenedors per fer xarxa i compartir experiències.

Aquestes jornades suposen també una oportunitat més de connexió tant dels tècnics com de les empreses relacionades amb els Punts d'Atenció GLOBALLEIDA del conjunt del territori.

Parlen al vídeo:

CARLES GIBERT, VICEPRESIDENT PATRONAT PROMOCIÓ ECONÒMICA

JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ

MÒNICA MENDOZA, SPEAKER INTERNACIONAL EXPERTA EN VENDES I DESENVOLUPAMENT PERSONAL