GRAN ÈXIT DE LA CAMPANYA DE NADAL DEL COMERÇ ASSOCIAT DE TREMP

L’aposta del Comerç Associat de Tremp per aquestes festes de Nadal ha estat tot un èxit. El trenet que des del dia 22 de desembre i fins al 4 de gener ha recorregut l’eix comercial ha omplert ha circulat ple en gairebé tots els seus viatges i els comerços han notat l’entrada de clients a buscar tiquets.

L’aposta del Comerç Associat de Tremp per aquestes festes de Nadal ha estat tot un èxit. El trenet que des del dia 22 de desembre i fins al 4 de gener ha recorregut l’eix comercial ha circulat ple en gairebé tots els seus viatges i els comerços han notat l’entrada de clients a buscar tiquets.

L’activitat ha fet que vinguessin veïns i veïnes dels pobles de la vora, fet que també s’ha notat en la gran participació del sorteig de Nadal de l’associació, que en aquesta ocasió ha sortejat un televisor.

El CAT estan molt satisfets amb la resposta tant de l’activitat lúdica com del sorteig, ja que destaquen l’agraïment rebut per part de la guanyadora, i ja pensen en la propera campanya.

A Tremp, a banda del tren, s’han dut a terme durant aquests dies les activitats tradicionals com el parc de Nadal, l’aixecada del Ninot, la recollida de cartes i la cavalcada reial, entre altres, que han comptat amb una molt bona afluència de gent.

Parlen al vídeo: MAITE RAMONEDA, PRESIDENTA COMERÇ ASSOCIAT DE TREMP