TAVASCAN DEMANA MÉS SUPORT PER SEGUIR FUNCIONANT

L’estació d’esquí de Tavascan ha emès un comunicat on demana més suport per seguir funcionant, ja que donen aquesta temporada per perduda.

L’estació d’esquí de Tavascan ha emès un comunicat on demana més suport per seguir funcionant, ja que donen aquesta temporada per perduda. Des de l’estació expliquen que el pont de la Puríssima i el Nadal suposen la meitat de la facturació i el fet de només haver pogut obrir la zona de debutants implica un dany irreparable de cara a aquest hivern. 

Un fet que es deu a la manca de precipitacions en forma de neu i que des de l’Ajuntament de Lladorre, gestor de l’estació, creuen que es pot solucionar amb ajudes per instal·lar canons a la resta de l’equipament. 

A més, el fet de no poder obrir fa que més del 60% de la plantilla segueixi sense estar contractada.

Tavascan és l'única estació d'esquí alpí de gestió municipal, on el pressupost per a l'Estació, surt del pressupost anual de l'Ajuntament de Lladorre. Això fa que sigui “impossible invertir en neu produïda”, així com optar a les subvencions que la Generalitat dona a les estacions privades per a aquesta finalitat, fet que la deixa en una situació molt complicada per garantir la seva continuïtat.