EL PALLARS JUSSÀ TINDRÀ UN PRESSUPOST DE 14,4 MEUR AQUEST 2023

El consell comarcal del Pallars Jussà va aprovar a finals d’any un pressupost de 14,4 milions d’euros per aquest 2023. Una xifra que supera en 200.000 euros el pressupost de l’anualitat anterior.

El consell comarcal del Pallars Jussà va aprovar a finals d’any un pressupost de 14,4 milions d’euros per aquest 2023. Una xifra que supera en 200.000 euros el pressupost de l’anualitat anterior. Des de l’equipament comarcal es destaca les partides relacionades amb despesa social que suposen prop d’un 30% i les destinades a inversions que sumen un total de 3,4 milions.

El grup de Candidatura de Progrés, a l’oposició, ha votat en contra del pressupost ja que considera que no se’ls ofereix la possibilitat de participar-hi, se’ls dona poc marge per revisar-los i a més reiteren el desacord amb la gestió del tractament de residus.

D’altra banda,  des de l’ens es destaca que s’adquirirà una segona deixalleria mòbil per afavorir el reciclatge ja que s’incrementarà els nuclis i les freqüències actuals. 

I també hi ha una partida de 800.000€ destinada a actuacions de manteniment de vies d’accés a nuclis població de titularitat municipal. Així com dotacions per a la resta de serveis que presta el consell comarcal.

Parlen al vídeo:

JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ

JAUME CATALÁN, PORTAVEU DE CANDIDATURA DE PROGRÉS