ELS PROJECTES DEL MATCHFUNDING ARRELA’T HAN ACONSEGUIT EL FINANÇAMENT

Amb una sumat total d’uns 102.000 euros, els sis projectes de la segona edició del Matchfunding Arrela’t, han aconseguit el finançament mínim, i ara tenen un any per fer-lo realitat. La iniciativa es consolida a l’Alt Pirineu i Aran amb més de 800 cofinançadors.

Els projectes seleccionats de la segona edició del Matchfunding Arrela’t, a l’Alt Pirineu i Aran, han aconseguit el finançament mínim, amb un total d’uns 102.000 euros. D’aquestes, 78.000 han estat aportat per la ciutadania i 24.000 per les administracions. Aquesta xifra, supera l’aconseguida en la primera edició, d’uns 73.000 euros. 

Les administracions organitzadores consideren que aquest fet demostra la consolidació de la iniciativa. Fins a 818 cofinançadors han apostat per invertir en economia social, amb projectes com un cultiu de bolets per donar feina a persones sordes a Organyà, l’elaboració de caldos funcionals a l’Alta Ribagorça o minimitzar l’impacte humà en un refugi a la Cerdanya. 

Un cop finalitzada la fase de recaptació de fons, s’inicia la implementació del projecte, per part de les seves promotores, que tenen un any per fer realitat iniciatives com un espai d’encontre comunitari al Pallars Sobirà, consolidar la pràctica de BTT al Pallars Jussà i dissenyar esquís de manera sostenible a la Vall d’Aran.