DIVUIT PECES ETNOGRÀFIQUES COMPLETEN L’EXPOSICIÓ DEL FORMATGE A L’ESPAI ERMENGOL

Una comissió de treball de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu i l’Espai Ermengol, de la Seu d’Urgell, ha escollit divuit peces etnogràfiques, que completen l’exposició permanent dedicada al formatge. El material, amb un valor de 5.000 euros, ja s’exposa a l’equipament urgellenc.

L’Espai Ermengol–Museu de la Ciutat, a la Seu d’Urgell, dona per finalitzada la remodelació de l’exposició permanent dedicada al formatge, amb la incorporació de 18 peces etnogràfiques, cedides per l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. Els equipaments han prioritzat peces procedents de l’Alt Urgell i originaries dels segles XIX i XX. 

A banda de l’exposició, l’equipament urgellenc treballa amb diferents objectius al voltant del formatge, a través d’artesanes de la comarca, de la Cooperativa del Cadí, de la fira de formatges de la Seu i d’un cicle de xerrades i tallers. 

Aquesta actuació ha comptat amb un pressupost de 7.000 euros, per la creació d’una comissió de treball i l’adquisició de les peces. 

Parlen al vídeo:

ANNA LÒPEZ, TÈCNICA ESPAI ERMENGOL-MUSEU DE LA CIUTAT