ALBERT PIÑEIRA RENUNCIA A UN NOU MANDAT COM A ALCALDE DE PUIGCERDÀ

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha anunciat que no es presentarà a les eleccions municipals del mes de maig. Piñeira, que va entrar el 2007 a l’Ajuntament de Puigcerdà, com a regidor, tanca una etapa i assegura que es prendrà un temps de descans.

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, no es tornarà a presentar a les eleccions municipals del mes de maig, i per tant, no optarà a un quart mandat com a batlle. Piñeira va entrar a l’Ajuntament de la capital ceretana el 2007, com a regidor, i el 2011, amb només 30 anys, va ser escollit alcalde de Puigcerdà. Actualment, Piñeira també es vicepresident de la Diputació de Girona i del Consell Comarcal de la Cerdanya. 

Piñeira ha assegurat que els sis mesos que queden al capdavant del consistori seguiran treballant per completar projectes. 

Durant l’anunci el batlle ha estat acompanyat pel president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i pel secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, el qual ha confirmat que aviat es donarà a conèixer el nou candidat de Junts a Puigcerdà. 

Segons han explicat fonts coneixedores, a aquest mitjà, Jordi Gassió seria el candidat més ben posicionat per agafar el relleu d’Albert Piñeira. 

Parlen al vídeo:

ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

JORDI TURULL, SECRETARI GENERAL DE JUNTS PER CATALUNYA