GUILS DE CERDANYA PROJECTA UN NOU CONSULTORI MÈDIC MÉS ESPAIÓS I ADAPTAT

GUILS DE CERDANYA PROJECTA UN NOU CONSULTORI MÈDIC MÉS ESPAIÓS I ADAPTAT. AQUEST S'UBICARÀ ALS BAIXOS DE L'EDIFICI CONSITORIAL.

L’Ajuntament de Guils de Cerdanya ja ha iniciat el procés per a canviar d’ubicació el consultori mèdic. L’actual consultori és al Casal, un espai reduït pels serveis de dispensari que ha d’oferir i poc adaptat als usuaris, ja que, per exemple, el lavabo es troba al segon pis i cal utilitzar les escales.

L’equip de govern ha projectat un nou consultori més espaiós, més confortable pels usuaris i, especialment, adaptat a les persones amb discapacitats físiques o dificultat de mobilitat, com és el cas de les persones grans. Aquest s'ubicarà als baixos de l'ajuntament, un espai que avui s’utilitza com a magatzem.

El nou consultori tindrà uns 100 metres, doblant la superfície de l'actual, a banda de ser totalment adaptat. Tindrà una sala pel metge i per a la infermera, una sala per al podòleg/a i una sala annexa per a poder-hi fer els tallers de memòria, entre altres. De fet, els tallers de memòria es fan ara de manera temporal a la sala de plens. 

Des de l'ajuntament cofien en poder iniciar les obres a principis de l'any vinent. 

Parlen al vídeo:  TONI TRILLES, ALCALDE DE GUILS DE CERDANYA