INAUGURADA LA COPA DEL MÓN DE CANOE SLALOM A LA SEU D’URGELL

Les banderes dels gairebé 40 països diferents que participen en la Copa del Món de Canoe Slalom, que tindrà lloc aquest cap de setmana a la Seu d’Urgell, han fet presència en la cerimònia d’inauguració.

La Copa del Món de Canoe Slalom, que es celebra aquest cap de setmana a la Seu d’Urgell, s’ha inaugurat aquest dimecres. Els abanderats dels gairebé 40 països diferents, que participen en la competició, han estat acompanyats pels Diables de l’Alt Urgell, en la seva entrada al recinte. Els últims a fer presència, davant els més de 200 atletes, han estat els membres de la selecció espanyola.

Entre els participants a la disciplina que es va estrenar a la Seu d’Urgell, l’Extreme Caiac en destaquen noms com els de Maialen Chorraut, David Llorente o Miquel Travé.

El Parc Olímpic del Segre, que acollirà per vintena vegada una prova de la Copa del Món, torna a recuperar la presència de l’afició, després de les restriccions per la pandèmia.

La cerimònia d’inauguració ha comptat amb l’actuació musical de les acordionistes Eva Campi i Laia Font mentre s’ha hissat la bandera de la Federació Internacional de Piragüisme.
L’acte, que ha donat el tret de sortida a l’esdeveniment esportiu que comença aquest divendres, ha finalitzat amb una traca final dels Diables de l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo:

JOAN TALARN, PRESIDENT DIPUTACIÓ DE LLEIDA

LLUÍS RABANEDA, VICEPRESIDENT FEDERACIÓ INTERNACIONAL DE PIRAGÜISME

FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL