TUIXENT CREA UN PLA ESTRATÈGIC PER ARRELAR LA POBLACIÓ I GARANTIR ELS SERVEIS BÀSICS

Tenir els serveis bàsics, bones comunicacions i fibra òptica són algunes de les línies que l’ajuntament de Josa i Tuixent defineix en un pla estratègic, per desenvolupar social i econòmicament el poble.

L’ajuntament de Josa i Tuixent desenvolupa un pla estratègic per desenvolupar econòmica i socialment el poble. L’objectiu és que, en una dècada, el municipi disposi dels serveis bàsics coberts, estigui ben cuidat, compti amb bones comunicacions i fibra òptica.

El consistori remarca la importància que tenen els ajuts, que arriben des de la Generalitat, per tirar endavant projectes com el d’un pis reformat, per assegurar habitatge a persones que vulguin anar a treballar al poble.
Des de l’ajuntament han creat un cens de cases i locals buits, per saber amb quines possibilitats compten. També s’inverteix en els equipaments municipals, per assegurar feina i donar estabilitat.

Durant el 2023, el projecte, contempla l’ampliació del consultori mèdic, que inclouria una sala per rebre especialistes, ja que el consistori creu que és necessari facilitar altres tipus de serveis al mateix poble.
D’altra banda, l’ajuntament també treballa en una ordenança per reduir el cost de la rehabilitació de façanes i teulades.

Parlen al vídeo: MARTA POCH, ALCALDESSA DE JOSA I TUIXENT