INAUGURADA LA VINTENA COPA DEL MÓN QUE ES CELEBRA A LA SEU D’URGELL

El centre de la Seu d’Urgell ha estat l’escenari de la inauguració de la penúltima prova de la Copa del Món de Canoe Eslàlom, de la temporada, i la vintena edició que es celebra a la capital alt urgellenca.

La Plaça Catalunya de la Seu d’Urgell ha estat l’escenari de la inauguració de la Copa del Món, la vintena que acull la capital alt urgellenca, amb la presència dels Geganters i Grallers de la ciutat. Les diferents seleccions han desfilat pel recinte, acompanyats per infants del Club Cadí Canoë-Kayak, fins l’escenari on s’han pogut veure les banderes dels 41 països participants.

La inauguració ha comptat amb el parlament de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Joan Barrera, i el vicepresident de la Federació Internacional de Piragüisme, Lluís Rabaneda. Seguidament els gegants vells han fet un ball per commemorar el vuitantè aniversari de la seva creació. 

L’acte ha donat el tret de sortida a la penúltima prova de la Copa del Món de Canoe Eslàlom de la temporada, al Parc Olímpic del Segre. 

La inauguració ha finalitzat amb el foc del Grup de Diables de l’Alt Urgell, que enguany celebren el trentè aniversari de l’entitat. 

Parlen al vídeo:

LLUÍS RABANEDA, VICEPRESIDENT DE LA FEDERACIÓ INTERNACIONAL DE PIRAGÜISME

JOAN BARRERA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL