INEFC PIRINEUS I EL TALLER CLAROR TRENQUEN ESTIGMES A TRAVÉS DE L’ESPORT

Una quarantena d’alumnes d’INEFC Pirineus i vint persones del Taller Claror han participat en quatre sessions, que han tingut per objectiu trencar estigmes a través de l’esport, dins el projecte Opportunity.

INEFC Pirineus i el Taller Claror trenquen estigmes a través de l’esport per aconseguir una major inclusió social de les persones amb discapacitat mitjançant el projecte Opportunity. El treball s’ha desenvolupat amb un quarantena d’alumnes del tercer curs de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i una vintena de persones del Taller Claror, durant quatre sessions, que han tancat aquest dimecres, a la pista municipal de petanca, de la Seu d’Urgell.  

La iniciativa s’ha organitzat dins l’assignatura de Bases de l’Activitat Física i l’Esport Adaptat, amb l’objectiu d’oferir a l’alumnat una experiència vivencial. 

La iniciativa Opportunity és un projecte Europeu, liderat per INEFC Lleida, que a través de l’esport i el joc tradicional vol trencar estigmes cap a les persones amb discapacitat mitjançant processos d’aprenentatge, aplicació i anàlisis. 

Parlen al vídeo:

ALBERT MALLOL, PROFESSOR D’ESPORT ADAPTAT A INEFC PIRINEUS

MAITE FERRER, DELEGADA D’ESPORTS DEL CLUB ESPORTIU CLAROR