INFANTS DELS CASALS D’ESTIU DONEN EL TRET DE SORTIDA A LA FESTA MAJOR DE LA SEU

El pregó infantils dels nens i nenes, que han participat en els casals d’estiu, ha donat el tret de sortida a la Festa Major de la Seu d’Urgell. L’acte ha recuperat enguany la tradicional cercavila pel centre històric.

Els casals d’estiu de la Seu, Castellciutat, Bellestar i Alàs han donat el tret de sortida a la Festa Major de la capital alt urgellenca, amb una cercavila i el pregó infantil, aquest divendres. 160 nens i nenes han estat els protagonistes d’aquest primer acte de les festes, que s’ha recuperat enguany després de la pandèmia.
Els infants, disfressats de diferents temàtiques, han començat la cercavila al Passeig Joan Brudieu i han seguit pel Carrer Major, fins arribar a la plaça dels Oms. L’itinerari ha estat acompanyat per música i per la Colla de Geganters i Grallers de la Seu d’Urgell.
Una vegada a l’ajuntament han estat rebuts per l’alcalde, Francesc Viaplana i la regidora d’infància, Núria Tomàs, els quals els han acompanyat durant el pregó per reivindicar el lleure.

L’acte ha finalitzat amb l’actuació musical del grup ‘Rovell d’Ou’ que ha tancat la celebració amb una festa de confeti, encara que en un inici havia de ser d’espuma.

D’aquesta manera comencen els actes oficials de la Festa Major de la Seu d’Urgell. Pirineus TV retransmetrà en directe el Pregó, dissabte, a partir d’un quart de nou del vespre; i diumenge, el Ball Cerdà, a partir de les 11h del matí.

Parlne al vídeo: MIREIA DELGADO, DIRECTORA CASAL ESTIU MUNICIPAL LA SEU D’URGELL