INICI DE LES OBRES A LA SALA DE LES HOMILIES

Organyà transforma la Sala de les Homilies en un centre d’acollida, d’interpretació i d’activitats de guiatge turístic. L’actuació compta amb l’ampliació de l’edifici i haurà d’estar acabada al juny.

Comencen les obres a la Sala de les Homilies, d’Organyà. L’actuació convertirà l’espai en un centre d’acollida, d’interpretació i d’activitats de guiatge turístic. A banda de l’actual edifici el projecte també inclou una ampliació, a la zona d’accés actual. En aquest nou espai si situarà l’oficina d’informació i turisme i un despatx. 

Mentre les obres avancen l’Ajuntament treballa per renovar també l’exposició permanent, amb més contingut i nous suport audiovisuals. D’altra banda, una vegada finalitzades les obres, la intenció és oferir un lloc de treball estable per dinamitzar el poble, a través de l’oficina d’informació i turisme. 

L’actuació, que ha d’estar finalitzada el juny, està inclosa dins el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. El consistori hi inverteix fons propis, per la pujada de preus. El projecte, amb un cost inicial d’uns 175.000 euros, finalment necessitarà un finançament de gairebé 220.000 euros. 

Parlen al vídeo: CELESTÍ VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ