INICI DE L’OFERTA D’ECOTURISME AL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU DES D’UN ITINERARI ACCESSIBLE

La temporada anual d’ecoturisme al Parc Natural de l’Alt Pirineu s’ha inaugurat aquest dimarts, amb la presentació de l’itinerari accessible per a persones amb mobilitat reduïda, a Sant Joan de l’Erm, dins la segona edició del programa ‘Tothom és Parc’.

El Parc Natural de l’Alt Pirineu ha inaugurat la temporada anual d’ecoturisme, des de Sant Joan de l’Erm, on també s’ha presentat la segona edició del programa ‘Tothom és Parc!’, amb la finalització de l’itinerari accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Les obres, iniciades el 2016, han comptat amb una passarel·la que permeti apropar-se a la vegetació i un mirador.  

Pel que fa a l’oferta ecoturística, impulsada conjuntament amb l’Associació de Guies Intèrprets del Parc, s’ha destacat la quinzena d’empreses que treballen en l’espai protegit, amb persones formades, que aporten un valor afegit als visitants. 

La temporada inclou propostes com itineraris nocturns, tallers interdisciplinaris, observació de fauna o visites guiades a esglésies. 

L’oferta del Parc s’emmarca dins els principis de la Carta Europea de Turisme Sostenible, a la qual s’està treballant per adherir-s’hi. 

Parlen al vídeo:

MARC GARRIGA, DIRECTOR DEL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU

JOSEP QUERÓ, PRESIDENT DEL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU

ALBERT CEREZA, PRESIDENT ASSOCIACIÓ DE GUIES INTÈRPRETS DEL PARC